Nejnovější recenze ze sekce Girlandy, rozety, vlajky
- Cena!
- Barva i střih jsou kvalitní.
- Vydržela i v dešti.
Dlouho jsem si chtěla vlajku pořídit, ale vždy mě odradila cena. Tato vlajka ke kvalitní, pěkná a ještě i levná! Vydržela i mistrovství i déšť! Jen škoda, že pruh, kde jsou druhy je z bílé látky. Celkově to k vlajce barevně nesedí. Ale je to maličkost, proto toto nepřidávám k nevýhodám.
- Super na oslavu narozenin
- Tak uak na obrázku
Vlaječky jsme pořizovali již několikrát v různých provedení. Jsou super. Za pár korun s nimi změníte celý prostor pořádané akce.
- produkt který jsem si koupila je na svatbu mojí dcery na svatební tabule. Svatba je 14.6.2019 do fialové barvy tak jsem z výrobkem velice spokojená. Mladému páru se též líbí. Chtěla a udělala jsem jim radost. Při každé příležitosti nakoupím znovu a doporučím i známým
Potisk jen z jedné strany
splnilo účel
dekorace k zavěšení kamkoliv, já osobně jsem ji měla na zácloně a bylo to efektní
závěsná dekorace pro různé účely, já osobně jsem ji použila i k zavěšení malých dekoračních balónků
Vlaječkovou girlandu jsme ještě nerozbalili, ale vypadá dobře a určitě splní svůj účel. Není zatím co vytknout.
Klasické spirály na oslavu narozenin. Není co vytknout.
Klasické spirály na oslavu narozenin. Není co vytknout.
- Stačí roztáhnout a zavěsit
- Stačí roztáhnout a zavěsit
Moc hezke, barevné
- zatím nevyzkoušeno, teprve se bude instalovat,ale vypadá to dobře, berušky jsou asi 9cm v průměru
- zatím nevyzkoušeno, teprve se bude instalovat,ale vypadá to dobře
- Moc pěkné, jak barevně, tak provedením
- Pěkná dekorace na oslavu